Contact

Contact

Werken bij Matrix Benelux

Expertise, innovatie en samenwerking

Matrix Benelux is gevestigd in Duiven, Nederland, en brengt deskundigheid en diverse ervaringen mee om de juiste smering te vinden voor de juiste toepassing. Met onze kennis streven we er altijd naar om het beste te doen voor onze klanten en ons bedrijf, in plaats van te volgen wat er op dat moment in de branche gaande is. En we blijven ons voortdurend verbeteren!

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van een team van slimme, leuke en hardwerkende mensen?

Check onze vacatures!

Matrix Benelux en jij

Matrix Benelux biedt verschillende soorten loopbaanmogelijkheden. Wij zijn een levendige onderneming met oog voor de toekomst van ons bedrijf en onze omgeving. Wat wij belangrijk vinden is groei in zaken, maar ook persoonlijke groei. Dus of je nu op zoek bent naar een fulltime, parttime, salaris of uurloon positie, we kunnen een vacature hebben die bij je past.

  • Efficiëntie
  • Succes
  • Persoonlijke groei
  • Behulpzaamheid

Wij geloven in een beter bedrijf voor een beter wereld.
En wij geloven in een betere jou.

Belang voor het milieu

Het maken van verantwoorde keuzes voor milieuvriendelijke smeermiddelen hoeft geen impact te hebben op de betrouwbaarheid of functionaliteit van apparatuur. Integendeel, verstandige milieubeslissingen kunnen deel uitmaken van een uitstekend en kosteneffectief ontwerp.

De ontwerpaspecten betreffen het apparaat zelf, onderhoudbaarheid, economische levensduur, ergonomie, bediening en eventuele verwijdering. Verwijdering betekent niet altijd afval, omdat er nog waarde in de machine aanwezig kan zijn die hergebruikt kan worden.

Verbeterde vaardigheden, een verbeterde jij

Vaardigheden in het opbouwen van relaties zijn zeer gewild bij werkgevers. Wanneer je effectief samenwerkt met anderen, verbetert dit de productiviteit, creativiteit en jobtevredenheid. Het is nooit te laat om een nieuwe vaardigheid te leren en vaardigheden ontwikkelen is vaak een levenslange bezigheid. Start vandaag nog met het opbouwen van je kennis en vaardigheden en word een betere versie van jezelf.

Kom bij ons werken

Onze mensen vormen onze grootste waarde; zij zijn het element dat ons onderscheidt van onze concurrenten. Het is ons team van medewerkers dat gericht is op oplossingen en gericht is op de klant, dat onze reputatie in stand houdt als we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wij bieden uitdagende carrièrekansen voor zowel persoonlijke als professionele groei.

Neem contact op!