Contact

Contact

Voedings -en drankindustrie

Smeermiddelen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

Meer dan ooit zijn de industriële bedrijven overtuigd van de noodzaak om NSF H1 producten te gebruiken, maar er zijn veel vragen over hoe men de producten moet toepassen in de verschillende productieomgevingen. Wij willen u in dit proces begeleiden zodat u uw doelstellingen inzake voedselveiligheid kunt behalen en productiekosten omlaaggehaald kunnen worden door optimalisatie van uw smeermiddelenpakket.

Dit product is aanvaardbaar als smeermiddel met incidenteel voedselcontact (H1) voor gebruik in en rond voedselverwerkende ruimtes. Dergelijke verbindingen kunnen worden gebruikt op voedselverwerkende apparatuur als een beschermende antiroestfilm, als lossingsmiddel op pakkingen of afdichtingen van tankafsluitingen, en als smeermiddel voor machineonderdelen en apparatuur op locaties waar er een potentiële blootstelling is van de gesmeerde deel aan eten.

Producten in de Voedingsmiddelen- en Drankenindustrie

"
  • Biologisch afbreekbare vetten
"
  • Voedselveilige hydrauliek vloeistoffen
"
  • Voedselveilige ketting en transportband vetten
"
  • Voedselveilige compressor & vacuumpomp vloeistoffen
"
  • Voedselveilige tandwiel smeermiddelen
"
  • Voedeselveilige vetten

Brochure – Voedselveilige Smeermiddelen

In deze brochure vindt u een overzicht van onze smeermiddelen die voldoen aan alle veiligheidseisen en samengesteld zijn met de nieuwste technologiën.  

Matrix Specialty Lubricants heeft een uitgebreid assortiment food grade smeermiddelen ontwikkeld die zelfs beter presteren dan hightech industriële smeermiddelen en vetten. We blijven nieuwe producten ontwikkelen en toevoegen aan het bestaande uitgebreide portfolio om te voldoen aan ons motto: ‘Het juiste smeermiddel, voor de juiste applicatie’