Contact

Contact

Nieuws

Hydromax HT ECO

Ongecategoriseerd

Bedrijven zijn vaak terughoudend om giftige minerale oliën te vervangen door biologisch afbreekbare (HEES) esters vanwege hun relatief korte levensduur, problemen met de aanwezigheid van water en onverenigbaarheid met elastomeren en andere onderdelen van de apparatuur. Hydromax HT ECO biedt een gemakkelijke oplossing. Doordat ze mengbaar zijn met standaard minerale oliën is een gemakkelijke omschakeling een bijkomend voordeel.

Hydromax HT ECO is een echt heldenproduct; het is biologisch afbreekbaar, niet giftig, vermindert het energieverbruik, draagt bij aan een lagere ecologische voetafdruk, gaat 5 keer langer mee in vergelijking met een conventionele hydraulische vloeistof en houdt uw apparatuur veilig en gezond vanuit het oogpunt van antislijtage.

Matrix heeft een breed scala aan biologisch afbreekbare producten ontwikkeld waarbij duurzaamheid centraal staat. Duurzaamheid omvat meer dan biologische afbreekbaarheid alleen, aangezien het kijkt naar de levensduur, geproduceerd afval, energiebesparing en meer. We zijn er zeker van dat deze ontwikkelingen passen bij de overwegingen van vandaag die we allemaal waarderen ten opzichte van onze omgeving.

Neem contact met ons op voor een van onze educatieve brochures over milieuvriendelijke smeermiddelen.