Contact

Contact

Duurzaamheid

Duurzame smering voor een beter milieu – Matrix Benelux

Bij Matrix Benelux gaan we voor duurzaamheid in onze producten én bedrijfsvoering. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van duurzame oplossingen die de impact van onze producten op het milieu verminderen. Dit doen wij bijvoorbeeld door het creëren van smeermiddelen die minder schadelijk zijn voor het milieu en bijdragen aan een schonere wereld.

Matrix levert een bijdrage aan duurzame smering met longlife smeermiddelen

Longlife smeermiddelen hebben een langere levensduur dan conventionele smeermiddelen. Dit komt doordat longlife smeermiddelen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Daarnaast zijn ze geformuleerd met speciale additieven die de levensduur van het smeermiddel verlengen. Deze additieven zorgen ervoor dat de smering langer meegaat en minder vaak vervangen hoeft te worden.

Het gebruik van longlife smeermiddelen kan daardoor een kosteneffectieve en duurzame oplossing zijn voor veel bedrijven. De voordelen van deze smeermiddelen zijn talrijk. Ten eerste kan het gebruik ervan leiden tot minder frequente smeerintervallen. Ten tweede kan het gebruik van deze smeermiddelen leiden tot minder lekkage van smeermiddel, wat bijdraagt aan een schoner milieu. Daarnaast bieden hoogwaardige smeermiddelen ook een betere bescherming voor machines en apparaten. Deze smeermiddelen zijn geformuleerd om de wrijving en slijtage te verminderen, waardoor machines langer meegaan. Dit kan leiden minder stilstand van de machines.

Onze smeermiddelen zijn ontworpen om de prestaties van uw machines te optimaliseren en tegelijkertijd de milieu-impact te verminderen. We gebruiken duurzame grondstoffen en produceren onze smeermiddelen op een milieuvriendelijke manier. Bovendien hebben we een recyclingprogramma opgezet om de verwerking van gebruikte smeermiddelen te verbeteren en afval te verminderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst van de smeermiddelenindustrie duurzaam is en we zijn trots om bij te dragen aan deze verandering. Als u meer wilt weten over onze duurzame smeermiddelen en hoe wij bijdragen aan een betere toekomst, neem dan gerust contact met ons op.

  Contact formulier
  Neem contact met ons op!

  Contact opnemen met een van onze specialisten?
  Als u vragen heeft over onze producten of diensten, laat dan een bericht achter door het formulier in te vullen, of stuur een e-mail naar info@matrix-benelux.nl

  Liever bellen? Zeker! Onze specialisten staan voor u klaar.

  Telefoon: +31 316 740 855