Contact

Contact

Goedkeuringen & Certificaten

Veiligheid en kwaliteit gewaarborgd door NSF, Halal, Kosher, ISO en Eco-label certificaten

Bij Matrix Benelux hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en processen. Om deze reden hebben we zowel nationale als internationale certificeringen behaald. Deze certificeringen zijn toegekend door onafhankelijke instanties en dienen als tastbaar bewijs van onze naleving van de strikte normen en voorschriften binnen de voedselindustrie.

Wij willen klanten een veilige en betrouwbare werkomgeving bieden, waarbij ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit en integriteit van onze producten. Een van de manieren waarop we dit doen is door middel van onderstaande goedkeuringen en certificaten.

Goedkeuringen & Certificaten

Toonaangevend in Kwaliteit, Milieu en Hygiëne
met Internationaal erkende ISO-certificeringen.

ISO (International Organization for Standardization) is een wereldwijd erkende organisatie die normen ontwikkelt om de prestaties en efficiëntie van organisaties te verbeteren. Deze ISO normen bieden een raamwerk sterke kwaliteitssystemen, milieubeheer en hygiënestandaarden. Bij Matrix Benelux hechten wij veel waarde aan het waarborgen van onze kwaliteit, milieuverantwoordelijkheid en hygiëne. Als vooraanstaande smeermiddelenproducent gaan we altijd voor het allerbeste en voldoen we aan de strengste internationale normen en regelgeving. Bij Matrix Benelux hebben we daarom ook de belangrijkste ISO-certificeringen behaald.

OEM-goedkeuringen / aanbevelingen

Voor OEM-goedkeuringen of aanbevelingsbrieven, neem contact op met uw Matrix-adviseur!