Contact

Contact

NSF Certificering

Vertrouwde Veiligheid voor Smeermiddelen in de Voedsel- en Drankindustrie

In de voedingsindustrie is voedselveilig produceren van cruciaal belang. NSF garandeert dat het smeermiddel voldoet aan de strikte normen voor smeermiddelen en onderhoudsproducten voor de voedingsindustrie. NSF is een wereldwijd erkende organisatie die inspeelt op verantwoord ondernemen met respect voor milieu en maatschappij, dierenwelzijn en voedselveiligheid.

De NSF H1-certificering geeft aan dat een smeermiddel acceptabel is voor gebruik in en rondom voedselverwerkingsruimtes. Het smeermiddel is samengesteld uit ingrediënten die zijn goedgekeurd door de FDA. Smeermiddelen met NSF H1-certificering zijn geschikt voor het smeren van machineonderdelen en het voorkomen van corrosie in voedselverwerkingsapparatuur. Deze smeermiddelen kunnen veilig worden gebruikt op plaatsen waar er een kans bestaat dat het smeermiddel in contact komt met voedsel of de verpakking ervan.

Met meer dan 130 NSF-goedkeuringen heeft Matrix Benelux zich gepositioneerd als een marktleider op het gebied van NSF gecertificeerde smeermiddelen. Ons uitgebreide assortiment NSF-gecertificeerde producten stelt Matrix Benelux in staat om klanten te voorzien van de juiste smeermiddelen die voldoen aan de specifieke behoeften van hun toepassingen, terwijl ze voldoen aan de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid.