Contact

Contact

Kosher Certificering

Voedselveilige smeermiddelen volgens Joodse voorschriften

Kosher verwijst naar producten en handelingen die voldoen aan de strikte voorschriften van de joodse wetgeving. Voor voedselveilige smeermiddelen houdt een Kosher-certificering in dat ze voldoen aan de Kosher-normen en vrij zijn van ingrediënten die als niet-Kosher worden beschouwd, zoals varkensvlees, schaaldieren en andere verboden dierlijke bijproducten.

Bij Matrix Benelux begrijpen we het belang van Kosher-certificering binnen de joodse gemeenschap en zijn we er trots op onze klanten in de voedselindustrie Kosher-gecertificeerde smeermiddelen aan te bieden. Onze Kosher-certificering is een erkenning van onze toewijding aan de hoogste standaarden van religieuze naleving en voedselveiligheid.

Ons assortiment smeermiddelen omvat speciaal geselecteerde producten die voldoen aan de strengste Kosher-normen. Door te kiezen voor onze Kosher-gecertificeerde smeermiddelen, kunnen klanten in de voedselindustrie met vertrouwen gebruik maken van onze producten in hun apparatuur en machines. We zijn vastbesloten om onze klanten te ondersteunen bij het voldoen aan de specifieke eisen van de Kosher-voorschriften in hun productieprocessen.