Contact

Contact

Halal Certificering

Voedselveilige Smeermiddelen volgens Islamitische voorschriften

Halal verwijst naar producten en handelingen die in overeenstemming zijn met de strenge voorschriften vanuit de Islam. Voor voedselveilige smeermiddelen betekent een Halal-certificaat dat ze vrij zijn van onreine stoffen. Denk hierbij aan varkensvlees en andere dierlijke bijproducten die niet voldoen aan de Halal-normen. Daarnaast mogen Halal smeermiddelen geen verboden ingrediënten bevatten volgens de Islamitische voorschriften, zoals alcohol of andere alcoholhoudende stoffen.

Onze Halal-certificering biedt klanten in de voedselindustrie de zekerheid dat onze smeermiddelen voldoen aan de integriteitsnormen van Halal. We begrijpen het belang van Halal binnen de islamitische gemeenschap en streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van onze smeermiddelen.

Bij Matrix Benelux bieden we een breed assortiment aan smeermiddelen, die voldoen aan de Halal-integriteitsnormen. Hierdoor kunnen onze voedselveilige smeermiddelen veilig gebruikt worden in apparatuur en machines binnen verschillende industrieën die Halal-producten verwerken.